Skolfoto från Gulsele skola 1955-56 klass 3-4 =Till samlingssidan för alla klasser!


Tryck på bilden för förstoring

Skolfoto från Gulsele skola 1955-1956. Klassföreståndare Ingrid Andersson
Från vänster längst bak: Salme Halonen, Mats Ivan Byström, Anders Johansson, ??, Jörgen Eriksson,  ??, ??, Lars Ulander, ??.
Mellan raden: ??, Barbro Lundqvist-Dörfler, Inger Sihlén-Bengtsson, Åsa Tillberg, Eila Halonen, Gerd Jansson, Gudrun Eriksson, ??, ??, Carina Andersson.
Sittande längst farm: Pauli Halonen, ??, ??, ??, Peter Nilsson, ??.

Tack Sten Andersson för dessa rader:
Hej Gulsele! Sitter och plockar med min dator finner skolfoton från min tid i Gulsele minns med glädje den tiden. Har foto från 1955-56 Klass 3-4 framför mig, i mitten raden längst ut till höger är min syster Carina För att berätta något om mig så har det i mitt liv varit lastbilar gräv- o lastmaskiner. Har även rest för ett Danskt företag i fjärrvärmebranchen. Bor och är gift i Örebro. Skall besöka Gulsele med bil o husvagn i sommar. Kampar då på Junsele Camping. Minns Kjell Edvardsson och hans Märklinanläggning med flera. Birger och hans syster bodde väl vid Posten eller var det Bensinmacken...?
Jag är Sten Andersson på Dalstadsvägen 24, 719 30 Vintrosa. Om någon vill kontakta mig så är min tel 019-29 46 14 alt 0703-29 46 14
(Sten! Hur lyckas man med detta, du har samma telefonnummer på båda telefonerna. /Kurt)

Vi sänder ett tack till Kjell Öberg i Långsele, Sten Andersson i Vintrosa och Barbro Dörflerför i Stockholm för det ni gjort för att fylla på med namn.
Fler som vill hjälpa till med att fixa bort frågetecknen...?
Här en bukett ängsblommor som tack för det ni gjort!

Finns inte sidomenyer? Gå till startsidan HÄR!